Ajanvaraus

Vastuun rajaus

Verkkopalvelun tieto on yleistä tietoa

Kampinkiropraktiikka.fi -verkkopalvelu sisältää yleistä tietoa eri tyyppisistä terveyteen ja toimintakykyyn liittyvistä tiloista ja niiden hoidosta.

Verkkopalvelun tieto on yleistä tietoa

Kampinkiropraktiikka.fi -verkkopalvelu sisältää yleistä tietoa eri tyyppisistä terveyteen ja toimintakykyyn liittyvistä tiloista ja niiden hoidosta ja kuntoutuksesta modernein tuki- ja liikuntaelintieteen ja funktionaalisen neurologian menetelmin. Nämä tiedot ovat ainoastaan yleistä informaatiota, eivätkä korvaa valtuutetun terveydenhuollon ammattilaisen tutkimusta tai antamia ohjeita. Verkkopalvelun sisältämiä tietoja ei tule käyttää terveysongelman tai ruumiillisen tilan diagnosoimiseksi.

Kampinkiropraktiikka.fi -verkkopalvelun käyttö on käyttäjän omalla vastuulla eikä Tmi Juho Hynninen ota vastuuta verkkopalvelunsa sisältöjen käyttämisestä tällaisiin tarkoituksiin.

Verkkopalvelun sisältö ja oikeellisuus

Kampinkiropraktiikka.fi pyrkii pitämään sisältönsä ajan tasaisena ja oikeellisena. Verkkopalvelu kuitenkin sisältää linkkejä ja viittauksia muiden tahojen ylläpitämiin verkkopalveluihin, joiden sisältöön Juho Hynninen ei pysty vaikuttamaan.

Tuo vaivasi hoidettavaksi

Tule ja kerro tuki- tai liikuntaelimistösi ongelmista, niin ratkaistaan ne yhdessä!

Varaa aika