Ajanvaraus

Päänsärystä eroon kiropraktiikan keinoin

Ohimenevästä päänsärystä kärsii lähes jokainen joskus. Jos päänsärky toistuu usein ja haittaa elämää, ota selvää sen syystä.

nuolialas

Päänsärky

Ohimenevästä päänsärystä kärsii lähes jokainen joskus. Jos päänsärky toistuu usein ja haittaa elämää, ota selvää sen syystä. Yleisimpiä aikuisiällä hoidettavia päänsäryn pyyppejä ovat:

  • jännityspäänsärky
  • niska-tai kaularankaperäinen päänsärky
  • ponnistuspäänsärky
  • migreenipäänsärky

Päänsärky pois neurologisella kuntoutuksella ja kiropraktiikalla

Vastaanotollani diagnosoimme päänsärkytyyppisi. Tarkka diagnoosi on tärkeää, sillä se antaa sekä potilaalle, että häntä hoitavalle ammattilaiselle realistiset odotukset päänsäryn  hoitamiseen. Ohjaamme sinut myös tarvittaessa jatkotutkimuksiin muille terveysalan asiantuntijoille, kuten neurologille, mikäli tarve vaatii.

Päänsäryn hoito

Päänsäryn hoito- ja kuntoutusstrategia valitaan päänsärkytyypin mukaan. Tyypillisesti tämä sisältää manuaalista terapiaa sekä tuki- ja liikuntaelin, että neurologista sensomotorista kuntoutusta. Tarvittaessa käytämme myös muita tutkittuja ja turvallisia lähestymistapoja kuten ei-invasiivista neuromodulaatioita ja elektroterapiaa sekä elintapaohjausta. Klinikalla työskentelevä fysioterapeuttimme Oskar Gruner osallistuu tarvittaessa hoitoon antamalla henkilökohtaisesti räätälöityä fysioterapiaa ja lihaskuntoharjoituksia. Oma aktiivinen osallistumisesi hoitoon sekä kotona tehtävät harjoitukset ovat tärkeitä tulosten vakiinnuttamiseksi. Älä anna kivun rajoittaa elämääsi! Varaa aika vastaanotolleni: Ajanvaraus

Kaulan syvät koukistajalihakset

Tuo vaivasi hoidettavaksi

Tule ja kerro tuki- tai liikuntaelimistösi ongelmista, niin ratkaistaan ne yhdessä!

Ajanvaraus