Ajanvaraus

Päänsärystä eroon kiropraktiikan keinoin

Ohimenevästä päänsärystä kärsii lähes jokainen joskus. Jos päänsärky toistuu usein ja haittaa elämää, ota selvää sen syystä.

nuolialas

Päänsärky

Ohimenevästä päänsärystä kärsii lähes jokainen joskus. Jos päänsärky toistuu usein ja haittaa elämää, ota selvää sen syystä. Yleisimpiä aikuisiällä hoidettavia päänsäryn pyyppejä ovat:

  • jännityspäänsärky
  • niska-tai kaularankaperäinen päänsärky
  • ponnistuspäänsärky
  • krooninen pääkipu.

Päänsärky pois funktionaalisella neurologialla ja kiropraktiikalla

Vastaanotollani teen kattavan diagnoosin, jossa selvitän haastattelemalla ja neurologisin testein, minkä tyyppisestä päänsärystä sinun tapauksessai on kyse. Jos diagnoosi antaa aihetta, ohjaan myös jatkotutkimuksiin. Oikea diagnoosi on tärkeää, sillä se antaa sekä potilaalle, että häntä hoitavalle ammattilaiselle realistiset odotukset päänsäryn  hoitamiseen.

Päänsäryn hoito

Hoito voi sisältää manuaalista- sekä elektroterapiaa, että kuntoutusharjoituksia. Klinikalla ohjauksessani työskentelevä fysioterapeutti osallistuu tarvittaessa hoitoon antamalla henkilökohtaisesti räätälöityä fysioterapiaa. Oma aktiivinen osallistumisesi hoitoon ja kotona tehtävät harjoitukset ovat tärkeitä tulosten vakiinnuttamiseksi. Älä anna kivun rajoittaa elämääsi! Varaa aika vastaanotolleni: Ajanvaraus

Kaulan syvät koukistajalihakset

Tuo vaivasi hoidettavaksi

Tule ja kerro tuki- tai liikuntaelimistösi ongelmista, niin ratkaistaan ne yhdessä!

Ajanvaraus