Ajanvaraus

Kiropraktiikka ja fysioterapia

Hinnat ja ajat

Tutustu hintoihin ja varaa aika. Palvelemme sinua joka arkipäivä klo 9.00 - 17.00. Akuuttiaikoja ja ensimmäisiä konsuultaatiokäynteja myös lauantaille. Tervetuloa!

Kiropraktiikka

Ensimmäinen käynti

100 €

Erotusdiagnoosi, hoito mikäli vasta-aiheita ei löydy, kuntoutussuunnitelma

Jatkokäynnit

75 €

Hoitosuunnitelman mukainen jatkohoito, kliinisten löydösten sekä oireiden kehityksen seuraaminen.

Sensomotorinen tutkimus

130e

Sensomotorinen- ja vestibulaarinen terapia

130e

Lahjakortti

Kysy!

Fysioterapia

Fysioterapia 30 min

65 €

Fysioterapia 45 min

85 €

Fysioterapia 60 min

95 €

Personal Training 60 min

100 €

Lahjakortti

Kysy!

Heti ensi hetkestä lähtien koin itseni tervetulleeksi, ja että minut otettiin vakavasti. Juho todellakin tietää mitä tekee. Myös hänen ihanan positiivinen persoonansa tartuttaa iloisuuden ja hyvänmielen muihin. Eli siis iso kiitos!

- Saija K, 25v

Erittäin ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu. Ammattitaitoinen herrasmies, joka kuuntelee asiakasta hyvin. Kertoi paljon informaatiota ja hyvät neuvot tulivat tarpeeseen. Kivut helpottivat vihdoin! Suosittelen lämpimästi!

- Marianne H, 30v

Juho is a no-nonsense hardworking healthcare professional that has continual education and improvement of his services in highest priority. Fun loving and dedicated!

- Ben B, 40v

Lämmin kiitos Juho, että pidät jatkuvasti huolta toimintakykyni säilymisestä. Minua vaivannut huimaus on hävinnyt ja toimittelen asioitani vielä omilla jaloillani.

- Airi P, 90v

Käynti Kampin Kiropraktiikalla laittamassa selkä, lantio ja niska kuntoon ja samalla migreeni jäi sinne! Muutenkin tästä paikasta saanut niin paljon apua, etten uskaltanut ennen edes toivoa näin pitkiä kivuttomia jaksoja.

- Riikka K, 25v

Viime vuonna kärsin pitkään kiusallisesta huimauksesta. Tehokkaalla menetelmälläsi se saatiin pois, eikä minulla ole huimausta sen jälkeen ollut.

- Sirkka-Liisa K, 89v

Tuo vaivasi hoidettavaksi

Tule ja kerro tuki- tai liikuntaelimistösi ongelmista, niin ratkaistaan ne yhdessä!

Varaa aika